Våra Medarbetare

Vi som arbetar här är alla erfarna barnläkare, barnsjuksköterskor och psykologer med mångårig erfarenhet av att arbeta med barn.

Vårt Team

Artemis Liaskis

Grundare av Idun Barnklinik, barnläkare och medicinskt ansvarig för mottagningen. Artemis blev färdig specialistläkare i barnmedicin 2004.

Lena Catry

Grundare av Idun Barnklinik, barnläkare, verksamhetschef. Lena är medicine doktor, disputerade 2013 och hennes forskningsområde är immunförsvaret. Lena blev färdig specialistläkare i barnmedicin 2016.

Silvia Malenicka

Barnläkare, grenspecialist på magtarmsjukdomar hos barn och forskare på Karolinska. Silvia arbetar hos oss lite då och då, ungefär en dag varje till varannan vecka.

Gunilla Andersson

Barnsjuksköterska, BVC, neonatologi och spädbarn

Göran Andersson (samarbetspartner)

Erfaren barnpsykolog från Familjepsykologerna. Göran hjälper oss med de neuropsykiatriska utredningarna tills dess våra anställda psykologer kommit på plats. Vi har arbetat med Göran förut under flera år och vet att han är en stjärna.

Anna Rosengren
(samarbetspartner)

Erfaren barnpsykolog från Familjepsykologerna. Anna hjälper oss med de neuropsykiatriska utredningarna tills dess våra anställda psykologer kommit på plats. Vi har arbetat med Anna förut under flera år och vet att hon är en stjärna. Anna är också författare till boken ”KBT ur ett barnperspektiv”.

Karin Lönnkvist
(börjar i Jan 2020)

Överläkare, medicine doktor och en av Sveriges mest erfarna barnallergologer. Karin har arbetat länge med AIT, airsonette och är med i framkant och utvecklar behandlingsområden inom allergi

Edwige Coly

Undersköterska. Edwige är vår pärla som ser allt och alla. Hon har mångårig erfarenhet från barnallergimottagning och BUMM.

Lotta Stigsdotter

Barnsjuksköterska med vidareutbildning inom barnallergi- och -astma. Lotta är vår expert på hud, astma och allergi.

Eva Larsson
(börjar i Jan 2020)

Leg. psykolog. Eva är en dedikerad och skarpsinnig psykolog som alltid ser till barnens/ungdomens bästa. Hon kommer framförallt ägna sig åt uppdraget första linjen vid psykisk ohälsa.

Veronica Conta
(börjar i Jan 2020)

Är duktig på allt som hör till barnmedicin, men extra duktig på ADHD.

Madeleine Prytz

Medicinsk Sekreterare

Fanny Risling
(börjar i Jan 2020)

Leg.psykolog. Fanny är en mycket omtyckt och hängiven psykolog som arbetat med barn från start. Hon har arbetat i flera år på en annan barnläkarmottagning och har erfarenhet av både ADHD-utredningsarbete och första linjen vid psykisk ohälsa.

Jobba med Oss

Vill du bli en del av vårt team? Se vilka jobböppningar vi har just nu.