Våra Medarbetare

Vi som arbetar här är alla erfarna barnläkare, barnsjuksköterskor och psykologer med mångårig erfarenhet av att arbeta med barn.

Vårt Team

Artemis Liaskas

Grundare av Idun Barnklinik, barnläkare och medicinskt ansvarig för mottagningen. Artemis blev färdig specialistläkare i barnmedicin 2004.

Lena Catry

Grundare av Idun Barnklinik, barnläkare, verksamhetschef. Lena är medicine doktor, disputerade 2013 och hennes forskningsområde är immunförsvaret. Lena blev färdig specialistläkare i barnmedicin 2016.

Silvia Malenicka

Barnläkare, grenspecialist på magtarmsjukdomar hos barn och forskare på Karolinska. Silvia arbetar hos oss lite då och då, ungefär en dag varje till varannan vecka.

Gunilla Andersson

Barnsjuksköterska, BVC, neonatologi och spädbarn

Karin Lönnkvist

Överläkare, medicine doktor och en av Sveriges mest erfarna barnallergologer. Karin har arbetat länge med AIT, airsonette och är med i framkant och utvecklar behandlingsområden inom allergi

Edwige Coly

Undersköterska. Edwige är vår pärla som ser allt och alla. Hon har mångårig erfarenhet från barnallergimottagning och BUMM.

Lotta Stigsdotter

Barnsjuksköterska med vidareutbildning inom barnallergi- och -astma. Lotta är vår expert på hud, astma och allergi.

Eva Larsson

Leg. psykolog. Eva är en dedikerad och skarpsinnig psykolog som alltid ser till barnens/ungdomens bästa. Hon kommer framförallt ägna sig åt uppdraget första linjen vid psykisk ohälsa.

Veronica Conta

Är duktig på allt som hör till barnmedicin, men extra duktig på ADHD.

Madeleine Prytz

Medicinsk Sekreterare

Fanny Risling

Leg.psykolog. Fanny är en mycket omtyckt och hängiven psykolog som arbetat med barn från start. Hon har arbetat i flera år på en annan barnläkarmottagning och har erfarenhet av både ADHD-utredningsarbete och första linjen vid psykisk ohälsa.

Jobba med Oss

Vill du bli en del av vårt team? Se vilka jobböppningar vi har just nu.