Idun Barnklinik Kungsholmen
öppnar i November!

Om Oss

På Sankt Göransgatan 126 på Kungsholmen, mitt emot Sankt Görans sjukhus, mellan tunnelbanestation Stadshagen och Fridhemsplan, slår vi upp dörrarna till vår nya barnklinik. Våra läkare, sjuksköterskor och psykologer är alla erfarna barnspecialister. Vår vision är att sätta en ny högre standard för högkvalitativ barnsjukvård samtidigt som vi ger våra anställda den bästa tänkbara arbetsmiljön.

Idun Barnklinik AB grundades av barnläkare Artemis Liaskas och av medicine doktor och barnläkare Lena Catry med syfte att erbjuda barn specialistläkarvård inom Region Stockholms vårdval barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUMM). Vi ansöker just nu om ackreditering från Region Stockholm och renoverar och anpassar våra lokaler för barnsjukvård. Vi öppnar så fort allt är klart, förhoppningsvis 1 november.

Idun Barnkliniks medarbetare är alla erfarna barnspecialister: specialistläkare i barnmedicin, barnsjuksköterskor och psykologer med flerårig erfarenhet av att arbeta med barn. Vi är en handfull medarbetare från start och vi hoppas expandera snabbt så att vi inom slutet av året 2020 är det trippla antalet. Med ledorden engagemang, glädje och ansvar hoppas vi nå vår vision, som är att sätta en ny högre standard för högkvalitativ barnsjukvård samtidigt som vi ger våra anställda den bästa tänkbara arbetsmiljön.

Som ett led att kunna nå våra mål söker vi medlemskap i Vårdföretagarna, Almega. Vårdföretagarna ställer särskilda medlemskrav på transparent redovisning, vilket innebär att vi öppet redovisar ett antal uppgifter om personal, ekonomi, ägare och styrelse. Vi är dock ett nystartat bolag och länkar därför till uppgifter om Idun Barnklinik AB:s styrelse på Allabolag, se länk Företagsinformation om Idun Barnklinik AB

Vår Vision

Vår målsättning är att skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas så att vi tillsammans kan leverera en högkvalitativ vård med barnet i centrum och att vi blir det självklara valet för patienter, vårdnadshavare, och beställare med högt ställda krav.

Arbetssätt

Vi på Idun Barnklinik arbetar kontinuerligt och systematiskt med kvalitetsarbete och har tagit in experterna på Kvalprak som ska hjälpa oss med detta arbete mha systemet KIV. Detta med syfte att kunna leva upp till föräldrarnas förväntningar, våra egna högt ställda krav och beställarnas krav på ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete som regleras i SOSFS 2011:9.

We Believe In Hard Work And Dedication

KONTAKTA OSS

Vi publicerar vårt telefonnummer så snart vi öppnat verksamheten. Under tiden hänvisar vi till andra verksamheter, se www.1177.se 

Följ oss också Idun Barnklinik Kungsholmen på Facebook.
E-post för andra vårdgivare för förfrågningar, obs! här får inga personuppgifter skickas: info@idunbarnklinik.se

© Copyright Idun Barnklink 2019 – All rights reserved