Företagsfakta

Fakta om Idun Bumm

Vision

Vår vision är att sätta en ny högre standard för högkvalitativ barnsjukvård samtidigt som vi ger våra medarbetare den bästa tänkbara arbetsmiljön.

Värderingar

Engagemang, glädje och ansvar

Ägare, ledning och styrelse

Idun Bumm grundades av de två barnläkarna Artemis Liaskas och Lena Catry, som båda arbetat länge som barnläkare på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Sachsska barnsjukhuset och på andra barnläkarmottagningar i Stockholm.

Ekonomi

Då företaget är nyskapat saknas bokslut och ekonomiska nyckeltal och redovisning. Här finns en länk till information om Idun Barnklinik AB på Allabolag: https://www.allabolag.se/5592094105/idun-barnklinik-ab

Målsättning

Att skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas så att vi tillsammans kan leverera en högkvalitativ vård med barnet i centrum och bli det självklara valet för patienter, vårdnadshavare, och beställare med högt ställda krav. Vi vill bli den självklara remissinstansen för akutsjukvården, etablera ett nära samarbete med akutsjukhuset, närliggande BVC:er, BB och skolor och få ett högt förtroende hos vår målgrupp: barnen och föräldrarna så att vi och våra medarbetare kan finna glädje i vårt arbete och känna stolthet över vår mottagning och det helhetsgrepp vi tar när vi levererar sjukvård där vi sätter barnet främst.

Kvalitetsarbete

Vi på Idun Bumm har redan från start arbetat kontinuerligt och systematiskt med kvalitetsarbete med Kvalprak och lednings- och kvalitetssystemet KIV (kvalitet i vården). Detta med syfte att kunna leva upp till föräldrarnas, beställarnas förväntningar men också till våra egna högt ställda krav.