Arbeta Hos Oss

Arbeta Hos oss

Idun Barnklinik Kungsholm söker av Socialstyrelsen leg. specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin, gärna med BUMM-erfarenhet. Du är flytande på svenska och gillar att jobba i team med andra barnläkare och med psykologer och barnsjuksköterskor. Du delar våra värderingar och letar efter ett meningsfullt jobb och värdesätter att kunna ge högkvalitativ vård till barnen och hjälpa familjerna och barnen/ungdomarna med helheten.

Vi kommer trivas bra tillsammans om du värdesätter den sociala arbetsmiljön samt teamkänsla, delaktighet, flexibilitet och initiativrikedom och ett icke-hierarkiskt arbetskultur. Alla ska känna att de ges möjligheten att göra ett bra jobb och ha roligt på arbetet, utvecklas och ändå ha energi kvar när man efter avslutad arbetsdag kommer hem till sina nära och kära.

Vi som nu startar Idun Barnklinik Kungsholmen är två barnläkare, som arbetat länge som barnläkare på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Sachsska barnsjukhuset och på andra barnläkarmottagningar. Idun Barnklinik Kungsholmen är en så kallad ”BUMM” (barnmedicinsk öppenvårdsmottagning) och våra fräscha, nyrenoverade lokaler finns i Stockholm Kungsholmen Sankt Göransgatan 126, 9 trappor upp, mitt emot Sankt Görans sjukhus och bredvid BUP-Kungsholmen.

Förutom basuppdraget barnmedicin kommer vi också ha tilläggsuppdragen första linjen vid psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt neuropsykiatri/ADHD.

Vår intention är att på så vis kunna erbjuda ett helhetsgrepp till barnen och ungdomarna och deras familjer. Vi arbeta med ett strukturerat arbetssätt med lednings- och kvalitetssystem från start och kommer ha medicinsk sekreterare på plats och hjälp av en extern skrivarbyrå så att du som läkare kan diktera dina journaler istället för att skriva själv. Vi har även en av Sveriges mest erfarna barnallergologer med oss och planerar för uppstart av AIT under 2020.

Vår mottagning erbjuder nyrenoverade arbetsrum och en fantastisk utsikt även ett härligt team av medarbetare där vi värdesätter högt i tak och ett bra kollegialt bemötande av varandra. Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension, regelbunden teamhandledning, betalda utbildningsdagar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och är med i Vårdföretagarna (Almega) och arbetar givetvis enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Med ledorden engagemang, glädje och ansvar hoppas vi nå våra visioner och våra högt ställda ambitioner avseende kvalitet och arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid med tillträde tidigast från den 2019-11-15 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Sista ansökningsdag: ju förr desto bättre!

Information om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Lena Catry, lena@idunbarnklinik.se

Ansökan skickas till: jobb@idunbarnklinik.se