Arbeta Hos Oss

Även om vi inte har jobbannons ute så växer vi stadigt och tar vi emot spontan-ansökningar löpande från Dig som känner att Du vill växa och utvecklas med oss på Idun Bumm Kungsholmen.
 
För att jobba hos oss ska man vara barnspecialist (barnläkare, barnsjuksköterska, barnpsykolog) eller medicinsk sekreterare med vana att koordinera neuropsykiatriska utredningar och hantera vårdfaktura. Vi kan också skapa plats för Dig som är ST-läkare i pediatrik.
 

Så hör gärna av Dig till oss på jobb@idunbarnklinik.se om Du är nyfiken på att jobba hos oss med CV och personligt brev så att vi kan få veta varför Du tänker att just Du skulle passa bra hos oss.

Lediga Tjänster

Idun Bumm Kungsholmen i Stockholm växer och söker en barnsjuksköterska, gärna med särskilt intresse för obesitas, som vill vara med och utveckla vår verksamhet.  

Vår arbetsplats  

Idun Bumm Kungsholmen har uppdrag av Region Stockholm att bedriva en barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdraget psykologi (ADHD och KBT-behandling) till barn och ungdomar. 

Idun Bumm har fräscha lokaler i ett stort läkarhus på S:t Göransgatan 126, mitt emot S:t Görans sjukhus. Utsikten är milsvid och det är nära till blå och gröna linjens tunnelbana samt bussar vid Fridhemsplan.  

Arbetsuppgifter  

Som barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår självständig sjuksköterskemottagning (ex. enures, obesitas, astma/allergi, SCIT, eksem, uppföljning ADHD-medicinering mm.) samt videobesök och telefonrådgivning.  

Barnsjuksköterska utför även spirometri, pricktest, EKG, håller inhalationsskola, magtarmskola och eksemskola, vaccinerar samt tar blodprover. 

Kvalifikationer  

Vi söker nu Dig, legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, som har jobbat ett par år och med erfarenhet inom BUMM. Vi ser gärna att du kan SCIT (allergivaccinationer) och det är meriterande om du har intresse för obesitas då vi vill fortsätta vidareutveckla obesitasbehandlingen hos oss.  

Att Du är engagerad och har god arbetsmoral samt samarbetar och kommunicerar väl i team med alla personalkategorier ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet och tycker om att vi inom teamet peppar och lyfter varandra!  

Tjänsten  

Idun Bumm Kungsholmen behöver Dig på 100% och vi ser gärna att Du kan börja så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att Du ska trivas hos oss. Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.  

Ansökan skickas snarast – dock senast 2024-02-28.  

Märk din epost med ”ansökan sjuksköterska”.  

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Idun Bumm Kungsholmen i Stockholm växer och söker en PTP med särskilt intresse för neuropsykiatri

Vi söker dig som är färdig med din psykologutbildning och vill göra din PTP-tjänst hos oss.

Vår arbetsplats 

Idun Bumm Kungsholmen är en barnläkarmottagning som har uppdrag av Region Stockholm att bedriva en barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdraget psykologi (ADHD och KBT-behandling) till barn och ungdomar.  Hos oss arbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och en undersköterska. Vi använder Take Care journalsystem. Vi har ett digitalt ledningssystem och en egen app för videobesök. Allt för att underlätta arbetet för medarbetarna

Idun Bumm har fräscha, nyrenoverade lokaler i ett stort läkarhus på S:t Göransgatan 126 mitt emot S:t Görans sjukhus. Vi finns vid blå och gröna linjens tunnelbana samt bussar vid Fridhemsplan. Det är också nära till naturen och man kan jogga och bada vid vattnet vid Karlbergskanalen och Hornsberg.

Arbetsuppgifter 

Vår psykologmottagning består av två team (utredning samt behandling). Hos oss kommer Du i samarbete med våra barnläkare att utreda barn 10–17 år med ADHD-frågeställning där det ibland även ingår att screena för autism. Du har även möjlighet att fortsätta följa patienterna för psykoedukativ behandling /KBT efter utredning om patienten har detta behov. Du kommer också att träffa patienter utan NPF-problematik för bedömning och behandling av psykisk ohälsa och där det finns en somatisk problematik även samarbeta med våra barnläkare.

Vårt mål är att Du ska få gedigen erfarenhet av framför allt utredning, men även psykologisk behandling samt få en fördjupad förståelse för vad det innebär att arbeta som psykolog. 

Om dig som person

Att Du är positiv, engagerad, har en god arbetsmoral samt samarbetar och kommunicerar väl i team med alla personalkategorier ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet och tycker om att vi inom teamet peppar varandra! 

Tjänsten 

Tjänsten en 12 månader lång PTP-tjänst på heltid. Tillträde fr.o.m. augusti 2023.

Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna / Almega (ITP tjänstepension) och erbjuder våra anställda relativt flexibla arbetstider, handledning, friskvård samt betalda utbildningsdagar.

Ansökan skickastill jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2023-06-15.

Märk din epost med ”ansökan PTP”. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Idun Bumm Kungsholmen i Stockholm växer och söker en barnsjuksköterska, gärna med särskilt intresse för obesitas, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Vår arbetsplats 

Idun Bumm Kungsholmen har uppdrag av Region Stockholm att bedriva en barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdraget psykologi (ADHD och KBT-behandling) till barn och ungdomar.

Idun Bumm har fräscha, nyrenoverade lokaler i ett stort läkarhus på S:t Göransgatan 126 mitt emot S:t Görans sjukhus. Utsikten är milsvid och det är nära till blå och gröna linjens tunnelbana samt bussar vid Fridhemsplan. Det är också nära till naturen och man kan jogga och bada vid vattnet vid Karlbergskanalen och Hornsberg och det är nära till “stadens puls”. 

Arbetsuppgifter 

Som barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen självständig sjuksköterskemottagning (ex. enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering mm.) samt videobesök och telefonrådgivning.

Barnsjuksköterska utför även spirometri, pricktest, EKG, håller inhalationsskola, magtarmskola och eksemskola samt tar blodprover och pricktest i samband med läkarbesök. 

Kvalifikationer 

Vi söker nu Dig, legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, som har jobbat ett par år och med erfarenhet inom BUMM. Vi ser gärna att du har specialistkunskap i obesitas då vi vill fortsätta vidareutveckla obesitasbehandlingen hos oss.

Att Du är entusiastisk, engagerad och har god arbetsmoral samt samarbetar och kommunicerar väl i team med alla personalkategorier ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet och tycker om att vi inom teamet peppar och lyfter varandra! 

Tjänsten 

Idun Barnklinik Kungsholmen behöver Dig helst på 100% och vi ser gärna att Du kan börja så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss. Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns. 

Ansökan skickas snarast till jobb@idunbarnklinik.se – dock senast 2023-05-31. Märk din epost med ”ansökan sjuksköterska”. 

 Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan komma att tillsättas innan slutdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vilka vi är

Idun Bumm Kungsholmen är en vårdvalsmottagning som arbetar på uppdrag för Region Stockholm sen 3 år tillbaka och som vuxit till nuvarande ca 25 medarbetare. Vi som arbetar på Idun Bumm har tidigare arbetat på Karolinska Huddinge, Karolinska Solna och Sachsska Barnsjukhuset och BUP.

Idun Bumm Kungsholmen har både basuppdraget barnmedicin och Tilläggsuppdraget psykisk ohälsa hos barn 6-17 år som hör till vårt basuppdrag samt neuropsykiatri/ADHD av barn födda 2012 och senare.

Idun Barnklinik Kungsholmen söker därför Dig specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin med erfarenhet av arbete inom Region Stockholm och som gillar vara “familjens barndoktor” med intresse för att jobba brett med barnmedicin.

Lätt att ta sig hit

Vi finns mitt emot Sankt Görans sjukhus, nära till buss, tunnelbana (Stadshagen och Fridhemsplan) och nära av- och påfart till Essingeleden. Hos oss finns också cykelparkering (ute samt inomhus) och personaldusch.

Hur vi jobbar

På Idun Barnklinik är det viktigt med nära och välfungerande samarbete mellan alla yrkeskategorier.

Vi har regelbunden veckovis handledning för nya medarbetare och månadsvisa medicingruppsmöten, läkarmöten, arbetsplatsträffar (APT) och medicinska konferenser för falldiskussioner. Vi har utbildning både internt och externt. Allt för att Du som medarbetare ska trivas och få stöd i Ditt arbete och för att Dina patienter ska få bästa möjliga vård.

Vi har tillgång till landstingsnät, Karolinskas Inuti, använder journalsystemet Take Care och ledningssystemet KIV (Kvalitet i Vården) och barnläkarna dikterar sina journaler. Vi gör spirometrier på plats och med Asthmatuner, tar EKG och har provtagning på mottagningen. Vi har också utvecklat vår egen app för videobesök när fysiskt vårdbesök inte går att få till.

På en vanlig arbetsvecka har en barnläkare mellan 40-45 patientkontakter, något färre om det är mycket möten en vecka.

Alla våra medarbetare har bärbara datorer och SAM-kort för att möjliggöra arbete hemifrån vid behov.

Kollektivavtal

Idun Barnklinik Kungsholmen är med i Vårdföretagarna Almega (erbjuder alltså kollektivavtal och ITP tjänstepension) och är en av Region Stockholm ackrediterad vårdvalsmottagning.

Om tjänsten

Tjänsten är på 75%-100% enligt överenskommelse. Vi tillämpar kortare provanställning för att säkerhetsställa att du ska trivas hos oss.

Mer info

Idun Bumm Kungsholmen behöver Dig på 75-100% och vi ser gärna att Du kan börja så snart som möjligt.

Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss. Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vilka vi är

Idun Bumm Kungsholmen startade 2019. Vi består idag av ca 25 medarbetare. Vi som arbetar på Idun har tidigare arbetat på Karolinska Huddinge, Karolinska Solna och Sachsska Barnsjukhuset och BUP.

Idun Bumm Kungsholmen har tre uppdrag: (1) basuppdraget barnmedicin, (2) första linjen vid psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt (3) neuropsykiatri/ADHD.

Idun Bumm Kungsholmen söker därför dig specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin med erfarenhet av arbete inom Region Stockholm och som gillar vara “familjens barndoktor” med intresse för att jobba brett med barnmedicin.

Lätt att ta sig hit

Vi finns mitt emot Sankt Görans sjukhus och bredvid BUP-Kungsholmen, nära t-bana Stadshagen och Fridhemsplan och nära av- och påfart till Essingeleden med bra parkeringsmöjligheter.

Hur vi jobbar

På Idun Bumm är det viktigt med nära och välfungerande samarbete mellan alla yrkeskategorier.

Vi har regelbunden veckovis handledning för nya medarbetare och månadsvisa medicingruppsmöten, läkarmöten, arbetsplatsträffar (APT) och medicinska konferenser för falldiskussioner. Vi har utbildning både internt och externt. Allt för att du som medarbetare ska trivas och få stöd i ditt arbete och för att dina patienter ska få bästa möjliga vård.

Vi har tillgång till landstingsnät, Karolinskas Inuti, använder journalsystemet Take Care och ledningssystemet KIV (Kvalitet i Vården) och barnläkarna dikterar sina journaler. Vi gör spirometrier, EKG och har provtagning på mottagningen (anslutna till Karolinskalabb och viss närprovtagning som CRP, strep och urinsticka). Vi har också utvecklat vår egen app för videobesök när fysiskt vårdbesök inte går att få till.

Kollektivavtal

Idun Bumm Kungsholmen är med i Vårdföretagarna Almega (erbjuder alltså kollektivavtal och ITP tjänstepension) och är en av Region Stockholm ackrediterad vårdvalsmottagning.

Om tjänsten

Tjänsten är på 80%-100% enligt överenskommelse. Vi tillämpar kortare provanställning för att säkerhetsställa att du ska trivas hos oss.

På en vanlig arbetsvecka tar en barnläkare mellan 25-35 patientbesök varierat beroende på andra återkommande möten såsom professionsmöten, APT, medicingruppsmöten, kliniska konferenser, internutbildning och andra uppdrag som exv BVC.

Mer info

Information om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef barnläkare Lena Catry och barnläkare Artemis Liaskas medicinskt ansvarig barnläkare och tillika utbildningsansvarig. Bägge nås på jobb@idunbarnklinik.se.

Vi är så glada att vår mottagning stadigt växer. Idun Bumm Kungsholmen i Stockholm söker ytterligare en barnsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Vår arbetsplats 

Idun Bumm Kungsholmen har uppdrag av Region Stockholm att bedriva barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdraget Psykologi (Psykisk ohälsa hos vår de barn 6–17 år som går på Idun Bumm samt utredning/behandling av ADHD för barn födda 2012 och senare). 

Vi har fina fräscha lokaler med milsvid utsikt och nära till buss och blå och gröna linjens tunnelbana. 

Arbetsuppgifter 

Som barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen sjuksköterskemottagning (exv. enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering, m.m.) videobesök och telefonrådgivning. Vi gör även spirometri, pricktest, håller inhalationsskola och eksemskola samt tar blodprover i samband med läkarbesök. 

Kvalifikationer  

Vi söker Dig, legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, som har jobbat ett par år gärna med mångårig erfarenhet av arbete inom BUMM verksamhet. Att Du är positiv, glad och noggrann ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tjänsten 

Idun Bumm Kungsholmen behöver Dig på 80 – 100% och det är bra om Du kan börja redan till efter sommaren, men även där är vi flexibla. Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss. 

Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns. 

Ansökan skickas till jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2022-05-15. Vi tänker oss intervjuer i juni. Märk ditt epost med ”ansökan barnsjuksköterska”. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Idun Barnklinik Kungsholmen BUMM i Stockholm växer och söker en barnsjuksköterska, gärna med särskilt intresse för obesitas, som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vår arbetsplats

Idun Barnklinik Kungsholmen har uppdrag av Region Stockholm att bedriva en barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdrag första linjen vid Psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt utredning/behandling av neuropsykiatriska diagnoser (främst ADHD).

Vi har nya fina lokaler med milsvid utsikt och nära till blå och gröna linjens tunnelbana samt bussar.

Arbetsuppgifter

Som barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen sjuksköterskemottagning (ex. enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering mm.) videobesök och telefonrådgivning. Vi gör även spirometri, pricktest, EKG, håller inhalationsskola och eksemskola samt tar blodprover i samband med läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, som har jobbat ett par år och med erfarenhet inom BUMM. Att Du är positiv, glad och noggrann ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten

Idun Barnklinik Kungsholmen behöver Dig helst på 100% och vi ser gärna att Du kan börja så snart som möjligt.

Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss.

Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.

Ansökan skickas till jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2022-02-28. Märk din epost med ”ansökan sjuksköterska”.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Barnsjuksköterska sökes!

Idun Barnklinik Kungsholmen BUMM i Stockholm växer och söker en Barnsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vår arbetsplats

Idun Barnklinik Kungsholmen har uppdrag av Region Stockholm att bedriva barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdrag första linjen vid Psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt utredning/behandling av neuropsykiatriska diagnoser (främst ADHD).

Vi har nya fina lokaler med milsvid utsikt och nära till blå och gröna linjens tunnelbana samt bussar.

Arbetsuppgifter

Som Barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen sjuksköterskemottagning (exv. enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering,m.m.) videobesök och telefonrådgivning. Vi gör även spirometri, pricktest, EKG, håller inhalationsskola och eksemskola samt tar blodprover i samband med läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, som har jobbat ett par år gärna med mångårigerfarenhet av arbete inom BUMM verksamhet. Att Du är positiv, glad och noggrann ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten

Idun Barnklinik Kungsholmen behöver Dig på 80 – 100% och vi ser gärna att Du kan börja i januari.

Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss.

Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.

Ansökan skickas till jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2020-12-23. Märk ditt epost med ”ansökan sjuksköterska”.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Tillsvidareanställning för leg.psykolog för ADHD-utredningar barn sökes!

Vi vill utöka Idun Barnkliniks psykologteam med ytterligare en fast anställd NP-psykolog.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på Idun barnklinik arbetar då främst med neuropsykiatriska utredningar och psykologiska behandling inom första linjens psykiatri.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat minst 2 år med barn och ungdomar, NP-utredningar. På vår barnläkarmottagning utreds barn 4-17 år med ADHD-frågeställning. Vi breddar dock utredningen vid behov och Du har även möjlighet att fortsätta följa patienterna för psykoedukativ behandling /KBT inom förstalinjenuppdraget. Utredningarna koordineras av våra medicinska sekreterare och varje psykolog utreder ca 8 barn/månad.
 
Vi använder Take Care och erbjuder våra anställda relativt flexibla arbetstider, kollektivavtal, tjänstepension, handledning, friskvård, betalda utbildningsdagar. Vår mottagning är modern. Vi har nyrenoverade lokaler, ett digitalt ledningssystem, en egen videoapp.  Allt för att underlätta arbetet för medarbetarna.
 

Vi söker Dig som trivs med att arbeta i team i nära samarbete med andra psykologer, barnläkare och barnsjuksköterskor, sekreterare. Vi söker en kreativ, problemlösningsorienterad, nytänkande och noggrann person som vill driva mottagningen framåt. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Fast anställning
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning för alla tjänster. Tillträde fr.o.m. januari 2021.
 
Ansök
Sista ansökningsdag: snarast, men allra senast 2020-11-15
Ansökan skickas till epost: jobb@idunbarnklinik.se
 
***************************************************
Fast anställning för leg.psykolog för första linjen vid psykisk ohälsa barn
 

Om jobbet

Vi vill utöka Idun Barnkliniks psykologteam med ytterligare en fast anställd psykolog för förstalinjenuppdraget.
 
Arbetsuppgifter
Idun Barnkliniks förstalinjenuppdrag innefattar bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar, samt råd och stöd och psykoedukation i förebyggande syfte eller vid subkliniska tillstånd. Remittering och/eller hänvisning sker vid behov. Coaching av föräldrar till barn/ungdomar som följs på barnläkarmottagningen för obesitas, enkopres, etc. ingår också. Du bör klara att ta emot 5 – 6 patienter/dag, alternativt att ha 7 – 8 videobesök/dag.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat minst 2 år med barn och ungdomar. På vår barnläkarmottagning utreds även barn 4-17 år med ADHD-frågeställning. Det är därför bra om du har sådan erfarenhet, även om dina primära uppgifter är KBT och psykoedukativ behandling.
 
Vi använder Take Care och erbjuder våra anställda relativt flexibla arbetstider, kollektivavtal, tjänstepension, handledning, friskvård, betalda utbildningsdagar. Vår mottagning är modern. Vi har nyrenoverade lokaler, ett digitalt ledningssystem, en egen videoapp. Allt för att underlätta arbetet för medarbetarna.
 
Vi söker Dig som trivs med att arbeta i team i nära samarbete med andra psykologer, barnläkare och barnsjuksköterskor, sekreterare. Vi söker en kreativ, problemlösningsorienterad, nytänkande och noggrann person som vill driva mottagningen framåt. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Fast anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning för alla tjänster. Tillträde fr.o.m. december 2021.
 
Ansök
Sista ansökningsdag: snarast, men allra senast 2020-11-30

Ansökan skickas till epost: jobb@idunbarnklinik.se

Idun Barnklinik Kungsholmen BUMM i Stockholm växer och nu söker vi ytterligare en Barnsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vår arbetsplats

Idun Barnklinik ligger på Kungsholmen och har uppdrag av Region Stockholm att bedriva Barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdrag första linjen vid Psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt utredning/behandling av neuropsykiatriska diagnoser

Vi har nya fina lokaler med milsvid utsikt och nära till T-bana blå och gröna linjen samt bussar.

Arbetsuppgifter

Som Barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen sjuksköterskemottagning (t ex, enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering mm) videobesök och telefonrådgivning. Vi gör även spirometri, pricktest samt provtagning i samband med läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom som har jobbat ett par år och gärna har erfarenhet av arbete inom BUMM verksamhet. Att Du är positiv, glad och noggrann ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten

Idun Barnklinik Kungsholmen behöver Dig helst på 100% men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och det är bra om Du kan börja 1 november, men även där är vi flexibla.

Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss.

Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.

Ansökan skickas till jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2020-09-01

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Välkommen med din ansökan.