Arbeta Hos Oss

Arbeta Hos oss

Idun Barnklinik Kungsholm söker legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn. 

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Idun barnklinik arbetar då främst med neuropsykiatriska utredningar och psykologiska behandling inom första linjens psykiatri.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst två år med barn och ungdomar, neuropsykiatriska utredningar och gärna har erfarenhet av att arbeta inom BUMM verksamhet eller en liknande verksamhet.  Du ska trivas med att arbeta i team i nära samarbete med andra psykologer och andra yrkesprofessioner samt vara intresserad av att utveckla verksamheten framåt. Vi söker en person som är kreativ, problemlösningsorienterad, nytänkande och noggrann. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar i journalsystemet Take Care och erbjuder våra anställda kollektivavtal, tjänstepension, handledning, friskvård. Våra fast anställda får även betalda utbildningsdagar. Vi har ett digitalt lednings- och styrsystem och medicinsk sekreterare som koordinerar och samordnar utredningarna och besöken hos oss. Vår mottagning har även en egen videoapp för att kunna ta vissa vårdbesök via video, vi har nyrenoverade arbetsrum och relativt flexibla arbetstider. 

Tjänsten är på heltid, och är ett vikariat för föräldraledig psykolog under 1 år med stor chans till förlängning och med tillträde den 2020-12-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 3 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: snarast, men allra senast 2020-10-15

Information om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Lena Catry, lena@idunbarnklinik.se

Ansökan skickas till: jobb@idunbarnklinik.se

Idun Barnklinik Kungsholmen BUMM i Stockholm växer och nu söker vi ytterligare en Barnsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vår arbetsplats

Idun Barnklinik ligger på Kungsholmen och har uppdrag av Region Stockholm att bedriva Barnmedicinsk mottagning med tilläggsuppdrag första linjen vid Psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt utredning/behandling av neuropsykiatriska diagnoser

Vi har nya fina lokaler med milsvid utsikt och nära till T-bana blå och gröna linjen samt bussar.

Arbetsuppgifter

Som Barnsjuksköterska har Du ett varierande arbete med roterande arbetsuppgifter. Det ingår egen sjuksköterskemottagning (t ex, enures, obesitas, astma/allergi, eksem, uppföljning ADHD-medicinering mm) videobesök och telefonrådgivning. Vi gör även spirometri, pricktest samt provtagning i samband med läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom som har jobbat ett par år och gärna har erfarenhet av arbete inom BUMM verksamhet. Att Du är positiv, glad och noggrann ser vi som en självklarhet. Vi sätter en stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten

Idun Barnklinik Kungsholmen behöver Dig helst på 100% men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och det är bra om Du kan börja 1 november, men även där är vi flexibla.

Vi tillämpar provanställning för att säkerställa att du ska trivas hos oss.

Kollektivavtal med Almega/Vårdföretagarna finns.

Ansökan skickas till jobb@idunbarnklinik.se snarast – dock senast 2020-09-01

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Välkommen med din ansökan.

Se hit kära kollegor!
Nu har Idun Barnklinik Kungsholmen Bumm varit öppen i över ett halvår och vi är redo att gå vidare till nästa steg och växa på läkarsidan.

Idun Barnklinik Kungsholmen söker därför dig specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin med intresse för BUMM och erfarenhet av arbete inom Region Stockholm och som värdesätter dels att kunna erbjuda högkvalitativ vård med helhetsgrepp till barn/ungdomar samtidigt som du värnar om din egen och dina medarbetares arbetsmiljö. Vi vill också att du ska trivas i att arbeta på en modern digi-fysisk mottagning.

På Idun Barnklinik är det viktigt med nära och välfungerande samarbete mellan alla yrkeskategorier: barnläkare, psykologer, barnsjuksköterskor och vårdkoordinerande medicinska sekreterare.

Vi arbetar aktivt med att alla våra medarbetare ska känna att de ges möjligheten att utvecklas till sin fulla potential, göra ett bra jobb, ha roligt på arbetet och ges möjligheten att arbeta effektivt, men ändå ha energi kvar när man avslutat en arbetsdag. På en vanlig arbetsvecka tar en barnläkare mellan 40-45 patienter.

Idun Barnklinik Kungsholmen är med i Vårdföretagarna Almega (erbjuder alltså kollektivavtal och ITP tjänstepension) och är en av Region Stockholm ackrediterad vårdvalsmottagning. Vi har tillgång till landstingsnät, Karolinskas Inuti, använder journalsystemet Take Care och ledningssystemet KIV (Kvalitet i Vården) och använder oss av Karolinskalabb och erbjuder våra patienter provtagning på mottagningen. För vårt strukturerade lednings- och kvalitetsarbete har vi redan tilldelats priset Guldklinik (enda i Sverige). Vi har också utvecklat vår egen app för videovårdbesök.

Idun Barnklinik Kungsholmen finns i vårdfastigheten Wonna Tower, mitt emot Sankt Görans sjukhus och bredvid BUP-Kungsholmen, som vi samarbetar med. Våra lokaler totalrenoverades 2019 och vårdlokalerna anpassades till våra vårdflöden och de gemensamma personalutrymmena är specifikt utformade för att öka trivsel och möjliggöra möten.

Idun Barnklinik Kungsholmen har tre uppdrag: (1) basuppdraget barnmedicin, (2) första linjen vid psykisk ohälsa hos barn och ungdom samt (3) neuropsykiatri/ADHD.

På Idun Barnklinik har vi avsatt tid för regelbundna möten inom och mellan olika yrkeskategorier, internutbildning, personalmöten, APT, trivselaktiviteter och har regelbundna planeringsdagar. Vi erbjuder även betalda utbildningsdagar och friskvårdsbidrag.

Tjänsten är på heltid med tillträde tidigast från den 2020-11-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar kortare provanställning för att säkerhetsställa att du ska trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2020-09-30.

Information om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef barnläkare Lena Catry och barnläkare Artemis Liaskas medicinskt ansvarig barnläkare och tillika utbildningsansvarig. Bägge nås på jobb@idunbarnklinik.se